Agjensi Dixhitale

Biznesi juaj, një hap përpara konkurrencës.

Çfarë ju nevojitet?

Star Tours Matias Travel Hypervisor NoamWeb Austenite Mjeshtri Verde Watches Webz Port Albania Rotex ALB Market Hostnamaste Logo

Kush Jemi

Partneri Juaj Dixhital

Alimemaj është një agjensi dixhitale me më shumë se 5 vite eksperiencë në industrinë dixhitale. Në ndërtojmë, dizenjojmë dhe mirëmbajmë prezencën tuaj dixhitale, sikurse të ishte e jona.

Strategjitë e skuadrës sonë do ju ndihmojnë të rrisni shitjet dhe të dilni më mirë se konkurrenca.

Vendodhja jonë është në Tiranë.

Po filloni projekt të ri?