Zhvillim Media & Bllog

Revista, gazeta apo edhe blogu juaj. Ju mund të posedoni një blog ku të shkruani për çfarëdo të keni dëshirë.

Rreth Bllog & Media

Një webfaqe media mund të jetë çdo gjë nga gazetat online, revistat, blogjet, etj. Ato të gjitha përfshijnë postime ose artikuj të lidhura me diçka ose dikë.

Nëpërmjet një webfaqeje të tillë ju mund të shkruani për ato gjëra që ju interesojnë tek një numër i gjerë audience.

Ne mund të krijojmë një webfaqe të tillë duke përdorur CMS tuaj të preferuar, si WordPress, Joomla, Ghost, ose mund të zgjedhim një CMS sipas dëshirës dhe nevojave tuaja.

Çfarë përfshihet tek paketa Bllog & Media

Këto shtojca janë opsionale. Mund të zgjidhni atë që ju nevojitet.

Hosting

Një Hosting Premium i cili gjendet në USA ose Europë, për të hostuar faqet tuaja.

Domain

Një domain premium si për shembull .com, .net, .al, .info, .me, .org.. etj. Të paguara për një vit!

Dizajn Web

Një dizajn web profesional, modern dhe totalisht responsiv për të lënë një përshtypje të mirë.

Suport

Të gjithë klientët do të kenë suport të dedikuar nga ekipi ynë, përsa i përket webfaqes së tyre.

Dizajn Logoje

Një dizajn modern dhe total i logos suaj, që do t'i përshtatet dizajnit të faqes suaj.

Përditësim

Ne do të rregullojmë, dhe përditësojmë webfaqen tuaj sa herë të jetë nevoja.

Përse duhet të na zgjidhni.


vite në industri

Ekipi ynë di çfarë bën dhe e ka bërë këtë punë për më shumë se 5 vite. Ne kemi më shumë se 100 klientë të lumtur. Nuk ka rëndësi se sa i madh është projekti juaj ne gjithmonë do të kemi zgjidhjen e duhur dhe çmimin perfekt për ju.

arrini qëllimet tuaja

Ne kemi parë shumë projekte të dështojnë në të kaluarën. Problemi nuk qendronte tek ideja e këtyre projekteve, por strategjia e përdorur për të tërhequr klientë & vizitorë ishte e dobët. Kompania jonë do ju zhvillojë webfaqen në mënyrë të përsosur.


Gati për të nisur? Na kontaktoni.

ose na dërgoni email në support@alimemaj.com.