Zhvillim Dyqan Online

Filloni të shisni produktet tuaja online. Një webfaqe profesionale, Dyqan Online.

Rreth Dyqan Online

Të kesh një Dyqan Online mund të jetë shumë fitimprurëse ditët e sotme. Me një webfaqe si ajo, ju mund të shisni produktet tuaja tek një numër i gjerë audience. Nuk ka rëndësi se çfarë produktesh po përpiqeni të shisni, edhe produktet dixhitale nuk përbëjnë problem.

Kur ju keni një Dyqan online, ju do të keni akses tek paneli i administrimit për të shtuar/hequr produktet, monitoruar shitjet, etj.

Filloni të shisni produktet tuaja online dhe fitoni!

Çfarë përfshihet tek paketa Dyqan Online

Këto shtojca janë opsionale. Mund të zgjidhni atë që ju nevojitet.

Hosting

Një Hosting Premium i cili gjendet në USA ose Europë, për të hostuar faqet tuaja.

Domain

Një domain premium si për shembull .com, .net, .al, .info, .me, .org.. etj. Të paguara për një vit!

Dizajn Web

Një dizajn web profesional, modern dhe totalisht responsiv për të lënë një përshtypje të mirë.

Suport

Të gjithë klientët do të kenë suport të dedikuar nga ekipi ynë, përsa i përket webfaqes së tyre.

Dizajn Logoje

Një dizajn modern dhe total i logos suaj, që do t'i përshtatet dizajnit të faqes suaj.

Përditësim

Ne do të rregullojmë, dhe përditësojmë webfaqen tuaj sa herë të jetë nevoja.

Përse duhet të na zgjidhni.


vite në industri

Ekipi ynë di çfarë bën dhe e ka bërë këtë punë për më shumë se 5 vite. Ne kemi më shumë se 100 klientë të lumtur. Nuk ka rëndësi se sa i madh është projekti juaj ne gjithmonë do të kemi zgjidhjen e duhur dhe çmimin perfekt për ju.

arrini qëllimet tuaja

Ne kemi parë shumë projekte të dështojnë në të kaluarën. Problemi nuk qendronte tek ideja e këtyre projekteve, por strategjia e përdorur për të tërhequr klientë & vizitorë ishte e dobët. Kompania jonë do ju zhvillojë webfaqen në mënyrë të përsosur.


Gati për të nisur? Na kontaktoni.

ose na dërgoni email në support@alimemaj.com.