Faqe Joomla Hosting

Super i shpejtë, i lirë dhe një domain .AL falas!

Fillestar

Një paketë fillestare e zgjedhur për të krijuar website-in tuaj me Joomla.

 • 5GB Hapësirë
 • 50GB Bandwidth
 • 5 Email-e
 • .AL Domain Falas

VIP

Për website Joomla që kanë nevojë për më shumë hapësirë dhe performancë.

 • 20GB Hapësirë
 • 200GB Bandwidth
 • 20 Email-e
 • .AL Domain Falas

Biznes

Një paketë supreme për Joomla. Për website që kanë shumë vizitorë & angazhim.

 • 50GB Hapësirë
 • 500GB Bandwidth
 • 50 Email-e
 • .AL Domain Falas

Platforma juaj e preferuar 1 klikim larg!

Faqe Wordpress Hosting
Faqe Joomla Hosting
Faqe Drupal Hosting
Faqe Prestashop Hosting
Faqe Magento Hosting

..dhe 441 platforma të tjera!

Kontroll Paneli më i thjeshtë.

Do të keni mundësi të menaxhoni website-in tuaj në një kontroll panel të thjeshtë & me shumë opsione, cPanel.

Cdo gjë që mund të kërkoni, nga një ndërtues automatik web faqesh deri në instalim platformash më një klikim, të gjitha në një kontroll panel.

Web Hosting Control Panel

Domain Falas

Një domain falas sipas dëshirës (.al, .com ose .net) me paketat VIP & Biznes.

Super Shpejtësi

Serverat tonë janë të fuqishëm dhe garantojnë një shpejtësi të lartë të website-it tuaj.

24 / 7 Mbështetje

Mbështetje për të gjithë klientët që kanë pyetje ose probleme. Në email, chat live ose skype.

* Mund të ndryshoni paketat në cdo moment.