Agjensi Dixhitale

Rrisim prezencën tuaj online,
profesionalisht.

Pershendetje!

Biznesi juaj ka nevojë për një faqe profesionale?

Mbase për një aplikacion modern sipas idesë suaj?

Ne jemi agjensia juaj!

Na kontaktoni dhe diskutojmë projektin tuaj.

Shërbime Website

Ofrojmë cdo shërbim
për website.

Nuk ka rëndësi nëse jeni një biznes i vogël, kompani apo thjesht një individë. Agjensia jonë ofron cmimet më konkuruese për këdo.

Jemi të specializuar në: Ndërtim Website Modern

Jemi partnerët tuaj,
në botën dixhitale.

Së bashku drejt suksesit!

Agjensia jonë pervecse do të dizenjojë dhe ndërtojë projektin tuaj profesionalisht, gjithashtu do krijojë një strategji efikase që do të sjelli rezultate.

Dret Suksesit

Rreth Agjensisë

Alimemaj është një Agjensi Dixhitale.

Ne kryesisht dizenjojmë dhe ndërtojmë website ose aplikacione telefoni për iOS & Android. Agjensia jonë gjithashtu do ndihmojë biznesin tuaj duke krijuar një plan dhe strategji që do sjelli rezultate.

Si funksionon

Detajet

Na dërgoni detajet dhe preferencat rreth projektit tuaj.

Diskutimi

Do diskutojmë rreth realizimit të projektit tuaj.

Procesi

Skuadra jonë do e dizenjojë dhe ndërtojë projektin.

Publikimi

Dorëzimi dhe publikimi i projektit në afatin e kohës.

Na kontaktoni.

Kemi disa mënyra kontakti, zgjidhni.