Ndërtim Website

Një website profesional për ju ose biznesin tuaj.

Profesional, unik dhe modern.

Mos punësoni amatorë, ju keni nevojë për një website modern dhe unik të ndërtuar nga profesionistë. Kualiteti mbi të gjitha.

Website që mund të ndërtojmë: Dyqane Online

Ndërtim Website
Website Responsive

Duket perfekt në
cdo pajisje.

Responsive dhe e thjeshtë.

Ne ndërtojmë website që duken perfekt nga cdo pajisje, nga iphone 4 deri në një desktop të madh. Website-i juaj do jetë i kuptueshëm dhe shumë i thjeshtë për tu përdorur.

2x I shpejtë

Serverat e agjensisë sonë mundësojnë që faqja juaj të hapet 2x më shpejtë se të tjerët.

Dizajn Unik

Faqja juaj do dizenjohet nga fillimi dhe do të jetë komplet modern dhe unik.

I Mbrojtur

Faqja juaj do mbrohet nga skuadra jonë dhe nuk do të ketë asnjë problem.

Kontroll Panel

Do të keni mundësi të menaxhoni faqen tuaj nga një kontroll panel të thjeshtë, cPanel.

Domain Falas

Një domain për faqen tuaj komplet falas. Shembull: www.biznesi-im.al

24 / 7 Mbështetje

Mbështetje për të gjithë klientët që kanë pyetje ose probleme. Në email, chat live ose skype.

Na kontaktoni.

Kemi disa mënyra kontakti, zgjidhni.