Dixhitalizim Biznesi Paketa Biznes

Dixhitalizim dhe mirëmbajtje mujore plotësisht të biznesit tuaj, online!

Domain + Host

Regjistrim domain .al ose .com i lidhur me serverat tanë dhe i mbrojtur nga DDoS/Malware... etj.

Vlera 100€ në vitë.

Dizenjim & Ndërtim Web

Dizenjim dhe ndërtim modern, responsive dhe i shpejtë i Web-it, i përshtatur për biznesin tuaj 100%!

Varion nga 600€ - 3,000€ , 1 herë.

Përditësime në Web

Përditësime & mirëmbajtje Web-i, sikurse të kishit punësuar një profesionist si Web Master në biznesin tuaj.

Varion nga 500€ - 900€  në muaj.

Grafik Dizajner

x Grafike mujore nga një Grafik Dizajner profesionist për shërbimet & ofertat që ju ofroni çdo ditë.

Varion nga 400€ - 900€ në muaj.

Aplikacion Android

Një aplikacion modern, i thjeshtë dhe i shpejtë i publikuar në PlayStore për biznesin tuaj!

Varion nga 800€ - 3,000€ , 1 herë.

Marketing në Email

Mbledhim email-e nga Web-i/Aplikacioni dhe dizenjojmë & dërgojmë fushata promocionale për biznesin tuaj.

Varion nga 200€ - 500€  në muaj.

Email-e Biznesi

Emaile biznesi moderne & premium, [email protected], të konfiguruara në Desktop/Telefonin tuaj.

Vlera 100€ në vit.

Web/APP Notification

Rrisim audiencën e abonentëve dhe dërgojmë 'Notifications' promocionale në Web/App përdoruesve.

Varion nga 200€ - 400€ në muaj.

Të gjitha të përfshira, duke filluar nga vetëm:

249€

  / muaj!

Diskutojmë projektin tuaj:

info@alimemaj.com
Skype
WhatsApp

Po filloni projekt të ri?