Outsource Ri-shitje & Partneritet

Ri-shisni paketat & shërbimet tona, përfitoni ulje & përqindje në projekte.

Si funksionon?

Hapi pare

1. Kërkesa & Detajet

Dërgoni të gjitha detajet & kërkesat për projektin e klientit tuaj më një afat maksimal përfundimi.

Hapi dyte

2. Pagesa & Dorëzimi

Ne ju përfundojmë projektin & kërkesën në afatin e kërkuar. Ju paguani detyrimin e diskutuar në fillim.

Hapi trete

3. Klient i Lumtur

Ju e dërgoni projektin & kërkesën e përfunduar te klienti juaj sikur ishit ju që e ndërtuat & krijuat.

Zgjidhni paketën tuaj që ju përshtatet dhe na kontaktoni.

Outsource
Paketa e Partneritetit

Për agjensi dixhitale & marketingu të tjera që kanë shumë klientë por jo mjaftueshëm staf për ti përfunduar.

  • Çmimet më konkuruese në treg.
  • Përfundimin e projektit në afatin e kërkuar.
  • Asnjë etiketim në projekt nga agjensia jonë.
  • Të gjitha të drejtat ekskluzive.
  • Çmime akoma më konkuruese për partnerët e vjetër.

Referral
Paketa e Ri-shitjes

Për biznese ose individë që nuk ofrojnë shërbime të tilla dhe nuk duan të merren me klientët.

  • Çmimet më konkuruese në treg.
  • Referoni klientin te ne për shërbimet tona.
  • Ne merremi me klientin.
  • You përfitoni 5%-15% të shumës totale të projektit.
  • Paguheni sapo klienti të na paguajë ne.

Punojmë çdo ditë me këto teknologji & sisteme:

Po filloni projekt të ri?