Web Dizajn për biznesin tuaj

Web Dizajn profesional, unik dhe modern për webfaqen tuaj.

Rreth Web Dizajn

Mënyra se si ngjyrat, stilimet, etj. kombinohen në një webfaqe, quhet dizajn.

Sa më shumë profesional dhe modern webfaqja është, aq më shumë shtohen mundësitë që ju të arrini qëllimin tuaj.

Të pasurit e një dizajni të rregullt duhet të jetë prioritet për këdo që ka një webfaqe.

Çfarë përfshihet tek paketa Web Dizajn

Këto shtojca janë opsionale. Mund të zgjidhni atë që ju nevojitet.

Responsive

Dizajni do të jetë totalisht responsiv, që do të thotë se faqja do të duket bukur në çdo pajisje.

Unik

Një dizajn totalisht unik që do t'i mbaj vizitorët të lidhur me faqen.

Hosting

Një Hosting Premium i cili gjendet në USA ose Europë, për të hostuar faqet tuaja.

Pa Copyright

Dizajni do të jetë totalisht i juaji. Nuk do të ketë asnjë shenjë të kompanisë tonë në të.

Dizajn Logoje

Një dizajn modern dhe total i logos suaj, që do t'i përshtatet dizajnit të faqes suaj.

Përditësim

Ne do të rregullojmë, dhe përditësojmë webfaqen tuaj sa herë të jetë nevoja.

Përse duhet të na zgjidhni.


vite në industri

Ekipi ynë di çfarë bën dhe e ka bërë këtë punë për më shumë se 5 vite. Ne kemi më shumë se 100 klientë të lumtur. Nuk ka rëndësi se sa i madh është projekti juaj ne gjithmonë do të kemi zgjidhjen e duhur dhe çmimin perfekt për ju.

arrini qëllimet tuaja

Ne kemi parë shumë projekte të dështojnë në të kaluarën. Problemi nuk qendronte tek ideja e këtyre projekteve, por strategjia e përdorur për të tërhequr klientë & vizitorë ishte e dobët. Kompania jonë do ju zhvillojë webfaqen në mënyrë të përsosur.


Gati për të nisur? Na kontaktoni.

ose na dërgoni email në support@alimemaj.com.