Zhvillim Webfaqe Sipas Dëshirës

Ideja ose projekti juaj, çfarëdo që ju imagjinoni mund të realizohet.

Rreth webfaqe Sipas Dëshirës

Webfaqet sipas dëshirës janë ndryshe nga webfaqet e tjera pasi ato kanë një funksion ndryshe të specifikuar nga klienti.

Juve ju duhet thjesht një ide, ne mund ta realizojmë atë sipas dëshirës suaj.

Profesionale, unike, moderne.

Çfarë përfshihet tek paketa Webfaqe Sipas Dëshirës

Këto shtojca janë opsionale. Mund të zgjidhni atë që ju nevojitet.

Hosting

Një Hosting Premium i cili gjendet në USA ose Europë, për të hostuar faqet tuaja.

Domain

Një domain premium si për shembull .com, .net, .al, .info, .me, .org.. etj. Të paguara për një vit!

Dizajn Web

Një dizajn web profesional, modern dhe totalisht responsiv për të lënë një përshtypje të mirë.

Suport

Të gjithë klientët do të kenë suport të dedikuar nga ekipi ynë, përsa i përket webfaqes së tyre.

Dizajn Logoje

Një dizajn modern dhe total i logos suaj, që do t'i përshtatet dizajnit të faqes suaj.

Përditësim

Ne do të rregullojmë, dhe përditësojmë webfaqen tuaj sa herë të jetë nevoja.

Përse duhet të na zgjidhni.


vite në industri

Ekipi ynë di çfarë bën dhe e ka bërë këtë punë për më shumë se 5 vite. Ne kemi më shumë se 100 klientë të lumtur. Nuk ka rëndësi se sa i madh është projekti juaj ne gjithmonë do të kemi zgjidhjen e duhur dhe çmimin perfekt për ju.

arrini qëllimet tuaja

Ne kemi parë shumë projekte të dështojnë në të kaluarën. Problemi nuk qendronte tek ideja e këtyre projekteve, por strategjia e përdorur për të tërhequr klientë & vizitorë ishte e dobët. Kompania jonë do ju zhvillojë webfaqen në mënyrë të përsosur.


Gati për të nisur? Na kontaktoni.

ose na dërgoni email në support@alimemaj.com.